Navštíveno 10616x

08.08.2011, 23:34 |
vypuk | Upraveno: 2011-08-08 23:35:50
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Mají tam toho hafo v tom jejich kanálu, na Hyundai foru to našel známej v topicu... vypadá to docela hodně zajímavě a hlavně - není s tím taková je*ačka :)
..a co jsem se koukal, tak přímo u toho kola jsou "náklady" 800,- dle ceníku dané firmy která se tím zabývá..
tuhle techniku sem videl v jak to delaji na discovery,potahovaly tim obroucky lyzarskejch bryly,celkem zajimavy.....ted este co to vydrzi
howno...
mam kurva hodne otazek :D jak to tam drzi a jak hodne? Jak to musi byt osetrene, na jake materialy se to da pouzit atp? :D
Vedel bych jak to pouzit.
S tím jezdí už delší čas kluk do Běšin viz. foto 37 - 40:
[ Link ]
taky jsem na srazu koukal na ty kola ...
furt jsem si říkal, že to musela být celkem práce nalepit tu folii na paprsky :o)
by mě zajímala cena, barvu na kolech mám po 3měsících dojebanou, tak může přijít na řadu jiná varianta barvení :o)
jen bych jeste doplnil, ze po naneseni folie je zapotrebi samotnou vec i prelakovat bezbarvym lakem...

09.08.2011, 08:15 |
Lucni.konik | Upraveno: 2011-08-09 08:15:57
kdo mi "potopí" celý auto?

09.08.2011, 08:15 |
Skury

09.08.2011, 08:40 |
vypuk [ Link ] A nebo něco pro toho, kterej si chce každej rok jen tak změnit barvu kol :) Jen by mě zajímaly vlastnosti té gumy proti teplu od brzd ;)
Lucni.konik: nepotopi, protoze tak velky nadoby nejsou ;-)
MiniMike: Ve Škodovce by se určitě něco našlo :-D
Tuner#2: to jo, ale zase nebudou tak veliky folie ;-)

09.08.2011, 11:50 |
JR Tahle technologie uz se pouziva docela dlouho a pokud vim, tak to drzi pohode.

09.08.2011, 11:53 |
sotek | Upraveno: 2011-08-09 11:54:45
Něco podobného už tu bylo nedávno pokud se nepletu.

09.08.2011, 12:58 |
bafis To je dobry, kolik toho potrebuju na 4 kola ?? Zkusi to nekdo ??
bafis: dal bych to spis do firmy... jinak je zapotrebi udelat nejakou pripravu, pak mit tu folii, aktivator..., pak folii nanest a ve finale to zalakovat bezbarvym lakem... ne vsechno vypada tak jednoduse jak na videiich :-D
a jak pise JR, uz je to celkem zname a drzi to slusne, diky zalakovani....
Já se chystám jim svěřit svoje kola přez zimu.Slyšel jsem že to drží v pohodě.
bafis: Prej vyjdou kola asi na 4000,-
Spooky1: kam to budes davat? Do Nyrska?

09.08.2011, 15:39 |
Kesam To vypadá solidně.

09.08.2011, 15:53 |
bafis za 4 to jde, jen by to chtelo pobocku nekde na severu...
Libili by se mi na tmavy auto kola s timhle designem, ale mam sroubovany, tak nevim jestli by to slo...

videl jsem na discovery kde s tim delali motorku v OCC, dil se jmenoval Money Bike. American Chopper Senior VS junior, Serie 2 , dil 2.
[ Link ]

09.08.2011, 16:20 |
Spooky1 | Upraveno: 2011-08-09 16:21:16
MiniMike: Prej je to někde v Tachově. Porád jsme totiž řešil co na kola a jak je udělat a poradil mě to jeden človíček z Krumlova, že tam posílal teď taky nějaký věci... Ani nevím, že by to dělali na více místech. Slyšel jsme o tom poprvé od něho... Ale určitě si klidně nechám poradit nebo doporučit ;-) Aj tu cenu mám od něho. Ale když tam dával věci tak by měl vědět. Teda ono bude taky asi možná záležet na vzoru ale tím si nejsem jist...
taková teoretická otázka. Nešlo by tím nahradit leštěnej hliník a nebo chromy? Dát na kola zrcadlovou folii, vyšlo by to podstatně levněji než nechat leštit kola.
Spooky1: nechaval jsem si nejaky veci delat zde
[ Link ] a z me strany naprosta spokojenost, jak s praci, tak domluvou, proste vsim.
Jinak na vzoru az tak moc nezalezi, bude zalezet na velikosti a pripadne "praci" s tim spojenou...
M.a.R.i.: teoreticky by to i slo, co jsem se informoval ja driv, tak chromovou folii nemeli moznost objednat....
Vypuk - plasti dip zrovna zkousim - černej, kdyby někdo chtěl tak se chystám objednat ho víc z UK kde vychází na polovinu...

09.08.2011, 20:31 |
Augi PachezZ: Psal jsem na OCQ

09.08.2011, 22:05 |
TROY hezky pěkně )))))
Mini: Děkuji za doporučení... ;-)
Spooky1: neni zac ;-) jinak neco od nich ;-)